Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

H Ευρώπη-Φρούριο δολοφονεί: ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!

Κάλεσμα της Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, Πέμπτη 15 Ιουνίου, 7μμ, Προπύλαια και πορεία στη Βουλή.

Η εκατόμβη νεκρών στο ναυάγιο έξω από την Πύλο είναι ένα προμελετημένο έγκλημα της Ευρώπης Φρούριο, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών της που το οικοδόμησαν. Το ελληνικό κράτος έχει ξεχωριστή ευθύνη, γιατί πρωτοστάτησε στο “σφράγισμα” των συνόρων με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, τον φράχτη στον Έβρο και τα push-backs στο Αιγαίο. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπαιξε τα ρέστα της σε αντιπροσφυγικό και αντιμεταναστευτικό μένος, γι’ αυτό και τα κροκοδείλια δάκρυα και οι “δηλώσεις θλίψης” για τους νεκρούς δεν πείθουν κανέναν. Η σημερινή μαζική δολοφονία είναι η δική τους “κανονικότητα”: οι θάνατοι προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο είναι φέτος στο ψηλότερο σημείο από το 2017. Οι ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων θρέφουν τα ακροδεξιά και φασιστικά μορφώματα που σηκώνουν κεφάλι σε όλη την Ευρώπη.

Αυτά τα εγκλήματα δεν γίνονται στο όνομά μας και πρέπει να σταματήσουν! Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι! Χαρτιά στους μετανάστες, άσυλο στους πρόσφυγες, στέγη, δουλειές, σχολεία και νοσοκομεία για όλες και όλους! Να τιμωρηθούν οι ένοχοι που άφησαν αβοήθητους σε θανάσιμο κίνδυνο τόσες εκατοντάδες ανθρώπους!

Η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή καλεί στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που οργανώνεται από φορείς και συλλογικότητες, την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 7μμ στα Προπύλαια. Το κίνημα που ξεσηκώθηκε μετά το μαζικό έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς πρέπει να ξαναβγεί στο δρόμο!

Οι δικηγόροι και ο νομικός κόσμος να δώσουμε βροντερό παρόν απέναντι στη βαρβαρότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή