Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Πρόταση για ψήφισμα του ΔΣΑ με αφορμή το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2023

Πρόταση για ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2023, απέστειλαν οι σύμβουλοι της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορικής Ανατροπής προς τον Πρόεδρο του ΔΣΑ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η από 7/6/2023 επιστολή των συμβούλων της Εναλλακτικής έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε και κ.κ. Σύμβουλοι, 

Για ακόμα μία χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το “Φεστιβάλ Υπερηφάνειας” Athens Pride 2023, το οποίο κορυφώνεται με την πορεία που θα γίνει στις 10/6, στις 7 μ.μ. – αυτή τη φορά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) – λόγω του θηριώδους εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στο Σύνταγμα. 

Ως Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, καθώς σταθερά στηρίζουμε το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας αλλά και τους αγώνες και τις διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, καλούμε τον Σύλλογο να υιοθετήσει ψήφισμα συστράτευσης με τις διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότητα, ίσα δικαιώματα στον γάμο, στην τεκνοθεσία, στην ορατότητα χωρίς φόβο, για μια ζωή απαλλαγμένη από διακρίσεις, από έμφυλα στερεότυπα και προκαταλήψεις, από ομοφοβία και ρατσισμό. 

Περισσότερα για την φετινή διοργάνωση εδώ: https://athenspride.eu/

Με εκτίμηση,

Αγγ. Σεραφείμ και Θ. Συμεωνίδης, σύμβουλοι με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή”.

Η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή καλεί σε μαζική παρουσία στο Athens Pride το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και θα συμμετάσχει με δικό της πανό στη μεγάλη παρέλαση-πορεία με ραντεβού στις 6μμ στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Κοτζιά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή