Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Έγκλημα στα Τέμπη: Για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής 5/3/2023 – Συμμετοχή της Εναλλακτικής Παρέμβασης

Έγκλημα στα Τέμπη: Για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής 5/3/2023 – Συμμετοχή της Εναλλακτικής Παρέμβασης (ΕΠΔΑ, 5/3/2023)

Σήμερα μαζί με χιλιάδες λαού βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουμε ότι η τραγωδία των Τεμπών δεν ήταν ατύχημα αλλά ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, για το οποίο οι κυβερνήσεις, τα στελέχη τους και οι επιτελείς των ιδιωτικών εταιριών είναι απολύτως ένοχοι.

Ένοχοι για το ότι στο βωμό των ιδιωτικοποιήσεων και της αύξησης των κερδών των ιδιωτικών εταιρειών, εδώ και χρόνια απαξίωσαν συνειδητά τις σιδηροδρομικές υποδομές, άφησαν χωρίς προσωπικό κρίσιμους τομείς, δεν εκσυγχρόνισαν το δίκτυο και τα συστήματα ασφαλείας του, τα άφησαν όλα να λειτουργούν χειροκίνητα και υποστελεχωμένα.

Ειδικά η τρέχουσα κυβέρνηση και οι αρμόδιοι για το δίκτυο του σιδηροδρόμου έχουν τεράστια ευθύνη, καθώς κώφευσαν και αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των εργαζόμενων στα τρένα και στους σταθμούς ότι η κατάσταση είναι στο μη παρέκει και ότι αναμενόταν δυστύχημα.

Αυτή η κυβέρνηση στα Τέμπη έβαψε τα χέρια της με το αίμα αθώων παιδιών, φοιτητών και σιδηροδρομικών. Καταδίκασε σε ασίγαστο πόνο δεκάδες οικογένειες.

Και σήμερα επιχείρει να συγκαλύψει τις αιτίες του προβλήματος, να συγκαλύψει το ότι οι αρμόδιοι γνώριζαν και αγνόησαν τις προειδοποιήσεις, να επικαλεστεί δήθεν “ανθρώπινα λάθη”, να επιρρίψει την συνολική ευθύνη σε αποδιοπομπαίο τράγο.

Και, πιστή στο αυταρχικό της δόγμα, δέρνει και τρομοκρατεί το λαό που διαδηλώνει.

Ο λαός όμως αντιστέκεται και ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Στεκόμαστε και θα στεκόμαστε απέναντι σε αυτή την πολιτική και αυτή την κυβέρνηση.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το πανό της Εναλλακτικής στο Σύνταγμα.
Στιγμιότυπο της επίθεσης στα μπλοκ των διαδηλωτών στην Πανεπιστημίου.

Βίντεο από την επίθεση των ΜΑΤ και των μηχανοκίνητων δυνάμεων της ΕΛΑΣ στα μπλοκ των διαδηλωτών και της Εναλλακτικής εδώ: https://www.facebook.com/watch/?v=599499648705044&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή