Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους! Να μην ξαναζήσουμε άλλη ανθρώπινη τραγωδία! 2/3, 6μμ, στο Σύνταγμα!

Δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους! Να μην ξαναζήσουμε άλλη ανθρώπινη τραγωδία!

Το έγκλημα των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης των δημόσιων συγκοινωνιών να σταματήσει εδώ.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις διαδηλώσεις για δημόσιες, κρατικές, ισχυρές σιδηροδρομικές συγκοινωνίες

Πέμπτη 2/3, 18.00 Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει όλη την ευθύνη σε ανθρώπινο λάθος και να αποφύγει τις τεράστιες πολιτικές της ευθύνες, είναι προκλητική, εγκληματική και επικίνδυνη.

Ζούμε με τραγικό τρόπο τα αποτελέσματα του διαχρονικού εγκλήματος των ιδιωτικοποιήσεων και της απαξίωσης έως διάλυσης των δημόσιων συγκοινωνιών.

Η διάσπαση και η εκποίηση του ΟΣΕ έναντι ενός πινακίου φακής από σειρά κυβερνήσεων, η διάλυση των υποδομών και ο απαρχαιωμένος εξοπλισμός δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη των ισχυρών σε βάρος της ασφάλειας των δημόσιων συγκοινωνιών.

Η μετατροπή των σημερινών πανκαλλιτεχνικών διαδηλώσεων σε διαμαρτυρίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες πρέπει να σημάνει παλλαϊκή κινητοποίηση για να μπει ένα τέλος στις εγκληματικές πολιτικές που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή