Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Αντιφασιστικό τείχος και για τη δεύτερη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Αντιφασιστικό τείχος και για τη δεύτερη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Δύο χρόνια μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, και των στελεχών της για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την απόπειρα ανθρωποκτονίας των Αιγυπτίων αλιεργατών, τις δολοφονικές επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε αγωνιστές και μετανάστες, πρέπει να σημάνει ξανά συναγερμός.

Η τελειωτική καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας και η επικύρωση της ιστορικής απόφασης από το Εφετείο, δεν θα σημάνει απλά νίκη και δικαίωση για τα θύματα της ναζιστικής βίας και την Πολιτική Αγωγή, αλλά και κατάκτηση για το δημοκρατικό φρόνημα και τα κεκτημένα του λαού.

Η δίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή που ο φασισμός και η ακροδεξιά επιχειρούν πάνω στην κρίση, τη λιτότητα, τη φτώχεια, να ανασυγκροτηθούν, όπως φάνηκε στα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα στην Ιταλία, αλλά και με τις επιθέσεις φασιστικών παρακρατικών συμμοριών σε αγωνιστές/τριες, φοιτητικούς συλλόγους και οργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αλλά και δεδομένου ότι η κυβερνητική πολιτική, που έχει βάλει στο επίκεντρό της τον αυταρχισμό, την αστυνομική βία, τις ρατσιστικές επαναπροωθήσεις, τις παρακολουθήσεις πολιτών και την περιστολή ελευθεριών, στρώνει το ιδεολογικό έδαφος για τις προσπάθειες φασιστικών συμμοριών να ανασυγκροτηθούν.

Το πλατύ αντιφασιστικό κίνημα για άλλη μια φορά θα σταθεί εμπόδιο στο θανάσιμο κίνδυνο του φασισμού και υπερασπιστής των ελευθεριών και των δημοκρατικών κεκτημένων.

Όλοι και όλες Τετάρτη 28/9 8.30 στο Εφετείο Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή