Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Για τη βίαιη επίθεση στον συνάδελφο δικηγόρο Χανίων Μανώλη Παπαδομανωλάκη

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη βίαιη σωματική επίθεση στον συνάδελφο Μανώλη Παπαδομανωλάκη, δικηγόρο Χανίων, σύμβουλο του τοπικού Δικηγορικού συλλόγου και γνωστό για την κοινωνική και αγωνιστική του δράση. Η επίθεση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί (23/9/2022), έξω από τα δικαστήρια, και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της (χτύπημα στον λαιμό με αμβλύ αντικείμενο, καλυμμένα χαρακτηριστικά δράστη, απρόκλητη επίθεση) προκύπτει ότι ήταν προμελετημένη και θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Μετά την επίθεση ο συνάδελφος μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες. Απαιτούμε τη σύλληψη και την τιμωρία του δράστη και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο και τους οικείους του.

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων καταδικάζει αυτή την εγκληματική επίθεση σε βάρος του συναδέλφου. Ο δικηγόρος είναι συλλειτουργός της δικαιοσύνης. Ο δικηγόρος υπηρετεί με δικαιοσύνη και παρρησία τον εντολέα του και προσπαθεί αν δώσει στο δικαστή την πλευρά του εντολέα του από νομικής επιστήμης και ιστορικής αξίας το ποιο είναι το αληθές γι’ αυτόν και συνεπάγεται ότι ο δικηγόρος δεν έχει να κάνει με οποιονδήποτε αντίδικο. Ο δικηγόρος δεν έχει αντίδικο, ο δικηγόρος είναι προασπιστής του δικαίου. Και ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι ένας συνάδελφος συνετός, χαμηλών τόνων», ανέφερε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων κάνοντας λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή