Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Κάλεσμα της Εναλλακτικής για την πανεργατική συγκέντρωση της 26 Φλεβάρη στο Σύνταγμα

Η Εναλλακτική Παρέμβαση-Δικηγορική Ανατροπή καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στην μεγάλη πανεργατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη (4808/2021), ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που αφήνει ανεξέλεγκτη και τροφοδοτεί την αύξηση του κόστους διαβίωσης και των τιμών σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Πρωταγωνιστές στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου θα είναι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, των Πετρελαίων και Λιπασμάτων Καβάλας και της COSCO, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο στόχαστρο των πιο ακραίων αντεργατικών πρακτικών από την κυβέρνηση και τους εργοδότες τους.

Η Εναλλακτική Παρέμβαση από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του ν/σχ Χατζηδάκη συμμετείχε στη μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και εναντίωσης στις απαράδεκτες μεταρρυθμίσεις που αυτή έφερε στο οκτάωρο, στις Κυριακές, στις δυνατότητες απεργίας, στη συνδικαλιστική ελευθερία κ.ά..

Η θέση μας είναι στην υπεράσπιση των εκατομμυρίων εργαζόμενων μέσα στα δικαστικά ακροατήρια, αλλά και στο δρόμο όπου διεξάγονται οι γνήσιοι εργατικοί αγώνες.Θα συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του Σαββάτου με το πανό μας, και καλούμε κάθε συνάδελφο να διαδηλώσει στο πλάι των αγωνιζόμενων εργαζόμενων για το δικαίωμα στην δουλειά, τη διεκδίκηση, την αξιοπρεπή διαβίωση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 10:30πμ Ομόνοια (προσυγκέντρωση), 12μ Σύνταγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή