Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

O υποψήφιος πρόεδρος ΔΣΑ με την Εναλλακτική Θ. Καμπαγιάννης στο dikastiko.gr

Ο υποψήφιος πρόεδρος ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή Θανάσης Καμπαγιάννης μιλάει στον Γιάννη Κούσουλα για το dikastiko.gr.

«…Ακούμε τη φωνή των συναδέλφων και των συναδελφισσών που έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο σύλλογός μας έχει καταλήξει να είναι ένα εξάρτημα της εκτελεστικής εξουσίας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει χθες. Φάνηκε το πόσο πολύ συμβαίνει αυτό από τον τρόπο που μας αντιμετώπισε η κυβέρνηση στη διάρκεια της πανδημίας οπότε και μας έκλεισε στην πραγματικότητα τα γραφεία μας με το καθεστώς αναστολής και ημιαναστολής των δικαστηρίων χωρίς καμία αποζημίωση. Στάση απέναντι στην οποία ο ΔΣΑ, η απερχόμενη ηγεσία του αλλά και η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου τήρησε όχι μόνο στάση κατευνασμού της κυβέρνησης, αλλά στάση απόλυτης αδράνειας και σιωπής».

«Οι νέες και οι νέοι δικηγόροι κρατάνε αυτή τη στιγμή μια μεγάλη δύναμη στα χέρια τους. Και είναι δυνατόν με τη παρουσία τους και με τη μαζική παρέμβασή τους … να δημιουργήσουν έναν πολιτικό και συνδικαλιστικό σεισμό. Μπορούν να παίξουν ρόλο ώστε πραγματικά να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τον Σύλλογό μας…. Τους καλούμε να την αξιοποιήσουν αυτή τη δύναμη και να έρθουν να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές του Συλλόγου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή