Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Δημήτρης Ζώτος: Γιατί στηρίζω την Εναλλακτική Παρέμβαση

Δήλωση στήριξης της Εναλλακτικής από τον Δημήτρη Ζώτο, δικηγόρο και συνήγορο πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στηρίζω – ψηφίζω την «Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων – Δικηγορική Ανατροπή»

Επειδή υποστηρίζει μαχητικά , χωρίς ναι μεν αλλά, τα αιτήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των μαχόμενων και των νέων δικηγόρων,

Επειδή είναι ανιδιοτελής και μαχητικός υπερασπιστής των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των εργαζόμενων και της νεολαίας,

Επειδή λειτουργεί και δρα συλλογικά,

Επειδή με τα πανώ της ήταν παρούσα σε κάθε μεγάλη διεκδίκηση των εργαζόμενων και της νεολαίας και σε κάθε μεγάλη αντιφασιστική και αντιρατσιστική διαδήλωση τα τελευταία χρόνια.

Επειδή με το λόγο και τη δράση της επιβεβαιώνει στην πράξη τον ρόλο των δικηγόρων ως υπερασπιστών των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της εργαζόμενης πλειοψηφίας απέναντι στην κυβερνητική εξουσία.

Και στην προεδρική κάλπη, επειδή χρειάζεται να εκφραστεί η συνολική απήχηση, επιρροή και εμβέλεια των ιδεών και της πρακτικής δράσης της Εναλλακτικής Παρέμβασης, πέρα από τις «δουλείες», τις φιλικές, συγγενικές, εργασιακές και όποιες άλλες δεσμεύσεις δημιουργεί η πληθώρα των υποψηφίων συμβούλων που διεκδικούν την ψήφο των δικηγόρων με τα πολλά ψηφοδέλτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή