Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Μαζική η εκδήλωση της Εναλλακτικής στη Νομική για τις νέες και τους νέους δικηγόρους

Μαζική ήταν η εκδήλωση της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορικής Ανατροπής στη Νομική Σχολή της Αθήνας τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν «Οι ανάγκες των νέων δικηγόρων στο προσκήνιο» και μίλησαν οι νέες δικηγόροι και μέλη του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων Βαγγελιώ Κοντάκη, Αλεξάνδρα Φώτη και Αναστασία Σταυροπούλου, καθώς και ο Θανάσης Καμπαγιάννης, τ. σύμβουλος ΔΣ και υποψήφιος πρόεδρος ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή. Την εκδήλωση χαιρέτισε πριν την έναρξη των ομιλιών εκπρόσωπος των συμβασιούχων καθαριστριών και καθαριστών του Υπουργείου Οικονομικών που παλεύουν για την επαναπρόσληψή τους. Μετά τις ομιλίες, ακολούθησαν τοποθετήσεις από συναδέλφισσες και συναδέλφους δικηγόρους αλλά και από φοιτήτριες και φοιτητές της Νομικής.

Ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα τόσο για τις ανάγκες των νέων δικηγόρων όσο και για την εκλογική παρέμβαση της Εναλλακτικής. Η δικηγορία των πολλών, των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων, θα εκφραστεί φέτος δυναμικά στις εκλογές του ΔΣΑ τον Νοέμβριο. Η είδηση της χτεσινής ημέρας είναι ότι το ριζοσπαστικό ρεύμα μπορεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη!

Φωτογραφικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης θα βρείτε στο λινκ στη σελίδα μας στο facebook. Βίντεο με τις εισηγήσεις θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες.

https://www.facebook.com/enallaktikh/posts/1312310559227158

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή