Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Η Εναλλακτική Παρέμβαση στηρίζει τις μετανάστριες καθαρίστριες

Χαιρετισμός του Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρου και υποψήφιου Προέδρου του ΔΣΑ με την «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή».

Διαβάστε το θέμα:

Σκούπα και φαράσι με πιστοποιητικό ελληνομάθειας: Οι μετανάστριες καθαρίστριες ζητούν ξανά το δίκιο τους

“…Το παρόν έξω από το Υπουργείο του Μάκη Βορίδη έδωσε και ο δικηγόρος, εκ των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης.

«Είναι εξοργιστικό το ότι συζητάμε, γυναίκες εργάτριες, που ζούνε τα παιδιά τους, που είναι να πάρουν γάλα για τα παιδιά τους κι αυτή τη στιγμή το Υπουργείου τις πετάει έξω, γιατί δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Και είναι πιο εξοργιστικό, ότι αυτήν τη στιγμή είμαστε κάτω από τον ήλιο κι ακόμα λένε ότι δεν μπορούνε να μας δεχθούνε. Γιατί δεν μπορούν να δεχθούν αυτές τις γυναίκες; Είναι πιο άξιες από όλα αυτά τα Υπουργεία. Είναι πέντε Υπουργεία από μόνες τους. Είναι Υπουργείο Παιδείας για τα παιδιά τους, είναι Υπουργείου Υγείας για τους γέροντές τους, είναι Υπουργείο Ασφάλισης για τους άνδρες τους… Αυτό το κηφηναριό που είναι μέσα στα Υπουργεία δεν ξέρει, τι πάει να πει, να φτιάχνεις έναν προϋπολογισμό για τον μήνα και στις 20 μέρες να τελειώνουν τα χρήματα και να πρέπει να βγάλεις τον μήνα. Κι όμως αυτήν τη στιγμή συζητάμε για το αν θα πάρουν αυτές τις γυναίκες γιατί δεν μιλάνε καλά ελληνικά. Μη μας πουν ότι όλο αυτό γίνεται στο όνομά μας. Στο όνομα της ελληνικής σημαίας και της ελληνικής γλώσσας αυτή η αθλιότητα. Αυτή η τροπολογία πρέπει να περάσει, τα κόμματα της αντιπολίτευσης τη στηρίζουνε, το κυβερνών κόμμα την αποδέχθηκε πέρσι και αν δεν περάσει, αυτό που θα πούμε είναι ότι ο Βορίδης πετάει στον δρόμο αυτές τις γυναίκες και ο Μπογδάνος στοχοποιεί τα παιδιά τους».”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή