Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Η στοχοποίηση της Γιάννας Κούρτοβικ δε θα περάσει!

Η στοχοποίηση της Γιάννας Κούρτοβικ δε θα περάσει!

Η Εναλλακτική Παρέμβαση καταγγέλλει την αήθη επίθεση κατά της συναδέλφου μας Γιάννας Κούρτοβικ στο Twitter, από γνωστό, δημόσιο λογαριασμό υπό το ψευδώνυμο Georghy Zhukov με σωρεία ακολούθων.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε την ημέρα του Πολυτεχνείου, 17/11/2020, φωτογραφία της, που λήφθηκε και δημοσιεύθηκε εν αγνοία της και, προφανώς, παρά την θέλησή της, σε δρόμο της Αθήνας , με το εξής εμετικό και ψευδές με βάση τα πραγματικά γεγονότα σχόλιο :

«Η Άννα Κούρτοβικ συντονίζει – κατευθύνει τα επεισόδια δίνοντας σε real time τη θέση των ΜΑΤ στους μπαχαλακηδες. Το παρακράτος της Αριστεράς με ονοματεπώνυμο.….»

Ακολουθούν υβριστικά σχόλια από χρήστες ακολούθους του Georghy Zhukov.

Ο συγκεκριμένος χρήστης του twitter με την ασφάλεια της ανωνυμίας και προφανώς της κουκούλας του πολιτικού του χώρου και οι συν αυτώ ας ξέρουν ότι όσο κι αν προσπαθούν, όσο και αν συκοφαντούν, δε θα μπορέσουν ποτέ να πετύχουν τη διαγραφή της μνήμης του Πολυτεχνείου και της αξίας αυτού για τους κοινωνικούς αγώνες! Δε θα τους αφήσουμε επίσης να σπιλώσουν τους σπουδαίους αγώνες και τις ατέλειωτες μάχες, που έχει δώσει η Γιάννα Κούρτοβικ μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες για τις λαικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα. Η συνεισφορά της στο κίνημα ,για έλληνες και μετανάστες/τριες, που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κρατικής εξουσίας, δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να αμαυρωθεί!

Προφανώς η στοχοποίηση της Γιάννας πηγάζει αφενός από την εμπάθειά τους για τους αγώνες που έχει δώσει αλλά αφετέρου και από την ενόχληση της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και του ακροδεξιού ακροατηρίου της για το πετυχημένο σπάσιμο της αντισυνταγματικής απαγόρευσης συναθροίσεων που επέβαλε Χρυσοχοίδης.

Όσον αφορά στο παρακράτος, αυτό δεν σχετίζεται με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Αντιθέτως η Ιστορία το έχει ταυτίσει με τον πολιτικό χώρο του χρήστη ‘’Georghy Zhukof ” και των (ακρο)δεξιών ακολούθων του στα social media, από τα χρόνια της δολοφονίας του Λαμπράκη, του Τεμπονέρα μέχρι και σήμερα.

Στις προσωπικές επιθέσεις απαντάμε συλλογικά.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη Γιάννα Κούρτοβικ!

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες!

n

Δημοφιλή