Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Αντιπροσωπεία του ΔΣΑ στη Μαλακάσα για τους επιζώντες του ναυαγίου της Πύλου

Όπως ενημερώνει ο σύμβουλος της Εναλλακτικής Παρέμβασης στο ΔΣ του ΔΣΑ Θοδωρής Συμεωνίδης:

“Χτες, Δευτέρα 3 Ιουλίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΔΣΑ, αποτελούμενη από την Χρυσούλα Μαρινάκη, τον Χρήστο Κακλαμάνη και τον υπογράφοντα, επισκέφθηκε το στρατόπεδο προσφύγων στη Μαλακάσα. Αρχικά έγινε μία ενημέρωση για τις συνθήκες διαμονής τους εκεί από την Υποδιευθύντρια κα Νιούτσικου και κατόπιν συναντηθήκαμε με 6 εκ των διασωθέντων του ναυαγίου της Πύλου, οι οποίοι μας μίλησαν και αυτοί για τις συνθήκες διαμονής τους (αφού δεν είναι κρατούμενοι και πλέον 20 από αυτούς – σύμφωνα με την ενημέρωση της κας Νιούτσικου – διαμένουν ήδη εκτός του Κέντρου της Μαλακάσας). Ένας εξ αυτών είχε εικόνα για τις συνθήκες και τα αίτια του ναυαγίου (ρυμούλκηση από Λιμενικό), ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονταν στο ψυγείο και δεν είχαν εικόνα, όπως μας είπανε. Ψυχολογική στήριξη μας είπαν ότι είχαν μόνο τις δύο πρώτες ημέρες της παραμονής τους στο στρατόπεδο της Μαλακάσας, ενώ έχει προβλήματα το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ και στερούνται το νερό (!!!!)”.

Αναμένεται και η ενημέρωση του ΔΣΑ για την επίσκεψη, ενώ εκκρεμεί η έκδοση ψηφίσματος του ΔΣ που έχουν ζητήσει με επιστολή τους οι σύμβουλοι της Εναλλακτικής Θ. Συμεωνίδης και Αγγελική Σεραφείμ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση συμβούλων της Εναλλακτικής για έκδοση ψηφίσματος του ΔΣΑ για το εγκληματικό ναυάγιο της Πύλου.

Η Εναλλακτική Παρέμβαση για το ναυάγιο της Πύλου: Ένα κρατικό έγκλημα που περιμένει να δικαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή