Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Βαποράκι των εισπρακτικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Όχι στην τροπολογία Τσιάρα

Βαποράκι των εισπρακτικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Απαράδεκτη η τροπολογία Τσιάρα που μετατρέπει τους δικηγόρους σε εισπρακτικές εταιρείες!

Νομιμοποίηση της αντιδεοντολογικής επικοινωνίας δικηγόρου με οφειλέτη του εντολέα του και μάλιστα μια φορά κάθε δύο μέρες!! Αυτή την πρόβλεψη περιέχει τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων:

“…η επικοινωνία με τον οφειλέτη πρέπει να γίνεται … εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και με συχνότητα οχλήσεων όχι πέραν της μίας ανα δεύτερη ημέρα. Το προηγούμενο εδάφιο εφαρμόζεται και για την επικοινωνία δικηγόρου με τον οφειλέτη του εντολέα του…” (α. 14).

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11977767.pdf

Πάρτε πίσω αυτό το έκτρωμα! Καλούμε την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων να αντιδράσει άμεσα και το ΔΣ του ΔΣΑ να εμμείνει στην απόφαση που απαγορεύει τέτοιες χυδαίες και αντιδεοντολογικές πρακτικές.

Σε φωτογραφίες: η τροπολογία και οι υπογραφές της ντροπής: Τσιάρας, Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Σκρέκας, Βορίδης, Πιερρακάκης, Σκυλακάκης, Πέτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή