Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Διαμαρτυρία δικηγόρων στον ΕΦΚΑ για το μπάχαλο με την ασφαλιστική ικανότητα (φωτό + βίντεο)

Διαμαρτυρία δικηγόρων στον ΕΦΚΑ για το μπάχαλο με την ασφαλιστική ικανότητα (15/3/2022)

Με πρωτοβουλία της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορικής Ανατροπής, πραγματοποιήθηκε σήμερα διαμαρτυρία στο κτίριο της διοίκησης του ΕΦΚΑ στην Ακαδημίας. Οι ασφαλισμένες/οι δικηγόροι διαμαρτυρόμαστε για το μπάχαλο των τελευταίων εβδομάδων με την ασφαλιστική ικανότητα, που είχε ως αποτέλεσμα ασφαλισμένοι/ες που έχουν πληρώσει ή ρυθμίσει τις εισφορές τους να εμφανίζονται ως ανασφάλιστοι/ες και να στερούνται την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στη διαμαρτυρία παρέστησαν και μηχανικοί, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Πετρόπουλου, προέδρου της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, ενώ παρών στην κινητοποίηση ήταν και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτωνας Αρσένης που δήλωσε την πρόθεσή του να προβεί σε σχετικό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρών ήταν ο σύμβουλος Θανάσης Καμπαγιάννης.

Το αίτημά μας είναι σαφές: η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι δικαίωμα! Εν μέσω πανδημίας, με 70 νεκρούς μόλις χτες, δεν είναι δυνατόν να μην εξασφαλίζεται η ιατρική κάλυψη για όλες και όλους. Θα συνεχίσουμε να κινητοποιούμαστε και απαιτούμε από την ηγεσία της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων να προχωρήσει σε μαζική κινητοποίηση, την οποία προς το παρόν υπόσχεται μόνο στα λόγια.

Κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ, 15/3/2022: δήλωση του Θανάση Καμπαγιάννη, συμβούλου ΔΣ του ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή.

Κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ, 15/3/2022: δήλωση του Δημήτρη Πετρόπουλου, μηχανικού, προέδρου ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ.

Κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ, 15/3/2022: δήλωση της Άντας Παπαδήμα, δικηγόρου, μέλους της Αντίρρησης και του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων.

Κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ, 15/3/2022: δήλωση του Κρίτωνα Αρσένη, βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Το κάλεσμα της κινητοποίησης υπάρχει εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή