Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Socĭ shi soaci avocacĭ sh avocati di Paremvasea Enalaktikească, pitihii bună! (Βλάχικη στήριξη από τον Αποστόλη Καψάλη)

Socĭ shi soaci avocacĭ sh avocati di Paremvasea Enalaktikească, pitihii bună!!

Στηρίζω ολόψυχα την υποψηφιότητα του Θανάση Καμπαγιάννη και τον συνδυασμό Εναλλακτική Παρέμβαση-Δικηγορική Ανατροπή στις επερχόμενες εκλογές για το Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας. Με πολλούς και πολλές από την παράταξη αυτή, εντός και εκτός ψηφοδελτίου, ανταμώνουμε συχνά στο δρόμο της διεκδίκησης και της αξιοπρέπειας, είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές για έναν άλλο κόσμο, πιο δίκαιο, λιγότερο βάρβαρο. Τους θαυμάζω χρόνια τώρα όλους και όλες γιατί υπηρετούν με ευσυνειδησία σε πολύ δύσκολες συνθήκες το λειτούργημά τους με τρόπο που, εκτός από μέσο έντιμου βιοπορισμού, η δικηγορία αναβαθμίζεται εν τέλει σε ασπίδα προστασίας για τους αδικημένους και τους ταπεινούς αυτού του τόπου.

Μπορεί να μην είμαι μάχιμος δικηγόρος, αν και τυπικά εργάζομαι με έμμισθη εντολή, ωστόσο θέλω να δω τον Σύλλογό μου, τον μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας, να στέκεται πράγματι κέρβερος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, να ασκεί συστηματικό έλεγχο στην εκτελεστική εξουσία και να εμπνέει τους αγώνες όλων των προοδευτικών ανθρώπων για δημοκρατία και ισονομία.

Ο ίδιος ο συντοπίτης μου Θανάσης Καμπαγιάννης και όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες της Εναλλακτικής Παρέμβασης με μεράκι και ζήλο στέκονται δίπλα μας σε κάθε μείζονα ή ελάσσονα επίθεση ενός αυταρχικού καθεστώτος σε βάρος των κοινωνικών κατακτήσεων και των ελευθεριών μας. Από τις προσαγωγές και τις βιαιοπραγίες κατά τις κινητοποιήσεις για να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας μέχρι τις συκοφαντίες και τις απειλές με αφορμή το δικαίωμα χρήσης μιας λιγότερο ομιλούμενης γλώσσας στη χώρα μας.

Στη βλαχική λοιπόν, στη γλώσσα που το καθεστώς ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει (και αν υπάρχει θα πρέπει να αφανιστεί) πολλές ευχές για επιτυχία στις εκλογές του ΔΣΑ!!!

Socĭ shi soaci avocacĭ sh avocati di Paremvasea Enalaktikească (Intrare Alternativă), ditu inima nj vă orŭ pitihii bună s’ avecĭ. Lucru ambaru, si sburîcĭ daima limba di alithea shi s’ adzutacĭ lumea di alumtarea.

Σύντροφοι και συντρόφισσες δικηγόροι και δικηγορίνες της Εναλλακτικής Παρέμβασης, από καρδιάς σας εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία. Καλή δουλειά, να μιλάτε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και να βοηθάτε τον κόσμο του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή