Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Κάλεσμα 7/10 στο Εφετείο για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή καλεί στη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, την Τετάρτη 7/10 στις 9:30πμ, ημέρα που αναμένεται η έκδοση της απόφασης στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”.

Πριν ακόμα την έναρξη της δίκης αυτής, έχουμε δηλώσει έμπρακτα την αμέριστη αλληλεγγύη μας στα θύματα της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, αλλά και αντιφασίστες, αγωνιστές και θεωρούμενους από την οργάνωση ως “αντιφρονούντες”.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας της πολιτικής αγωγής και ενώνουμε τις φωνές μας με τη μεγάλη αντιφασιστική πλειοψηφία που απαιτεί την καταδίκη των μελών και διευθυντικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης και την απόδοση δικαιοσύνης.

Η σκανδαλώδης εισαγγελική πρόταση που νεκρανασταίνει την θεωρία του “μεμονωμένου περιστατικού” στην πολύχρονη εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης αποτελεί απόδειξη της ανοχής που απολάμβανε και απολαμβάνει η ναζιστική συμμορία από το βαθύ κράτος. Οι τρεις δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καλούνται να αρθούν στο ύψος τόσο της αποδεικτικής διαδικασίας που ήταν συντριπτική όσο και της ιστορίας.

Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε ότι μόνο η δράση του αντιφασιστικού κινήματος, των συλλογικοτήτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, αλλά και κάθε δημοκράτη πολίτη, είναι το τελικό ανάχωμα στον φασισμό και τον ναζισμό.

Όλες και όλοι έξω από το Εφετείο της Αθήνας, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 9:30πμ.

Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή.

n

Δημοφιλή