Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Για το κουβούκλιο στο κτίριο 9

Π Ρ Ο Σ Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Δ.Σ.Α

Α Ι Τ Η Σ Η

Κωνσταντίνου Παπαδάκη, μέλους του Δ.Σ, εκπροσώπου της Εναλλακτικής Παρέμβασης Δικηγόρων Αθήνας.

………………………………..

Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια μέσα στο κτίριο εννιά (9) λειτουργεί υπηρεσία προεισπράξεων του ΔΣΑ, η οποία στεγάζεται στο γνωστό κουβούκλιο που βρίσκεται περί το κέντρο του.

Όπως έχω διαπιστώσει σε επανειλημμένες επισκέψεις μου στο χώρο αυτό (δεν θα τον ονόμαζα αίθουσα) δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή σταθερού τηλεφώνου με αποτέλεσμα οι τρεις υπάλληλοι, οι οποίες υπηρετούν εκεί να είναι αναγκασμένες, όχι μόνο για προσωπικά τηλεφωνήματα, αλλά και για πληθώρα υπηρεσιακών τηλεφωνημάτων που είναι αναγκαίο κατά την διάρκεια της ημέρας να γίνονται προς τον Δικηγορικό Σύλλογο να τηλεφωνούν από τα κινητά τους τηλέφωνα και να χρεώνονται, ενώ θα ήταν εφικτή η τοποθέτηση σταθερής γραμμής τηλεφώνου.

Επίσης, το δάπεδο δεν είναι στρωμένο με λείο σκληρό υλικό, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την πληθώρα των ογκωδών κιβωτίων, επίπλων και άλλων αντικειμένων που βρίσκονται στον χώρο, να υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των υπαλλήλων, ο οποίος επιτείνεται και από το γεγονός ότι ο χώρος διατρέχεται και από πληθώρα γυμνών καλωδίων.

Παρακαλώ πολύ να δoθούν οι σχετικές εντολές στις τεχνικές υπηρεσίες του Δ.Σ.Α. να μεριμνήσουν το συντομότερο δυνατόν για την αποκατάσταση των παραπάνω, έχοντας υπόψη σας ότι εκτός από τις τρεις υπαλλήλους αψευδείς μάρτυρες και θεατές όλων  των παραπάνω ελλείψεων είναι και  εκατοντάδες δικηγόροι, οι οποίοι προσέρχονται και εξυπηρετούνται καθημερινά στον χώρο αυτόν για την έκδοση προεισπράξεων και παραστάσεων.

Αθήνα, 30/5/2008       

Δημοφιλή