Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Ανακοίνωση καταγγελίας της απόρριψης visa του Παλαιστίνιου δικηγόρου Fouad Baker για συνέδριο στην Αθήνα

Ως Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων διαμαρτυρόμαστε για την απόρριψη του αιτήματος θεώρησης εισόδου του Παλαιστίνιου-Λιβανέζου συναδέλφου Fouad Baker, μέλους του δικηγορικού συλλόγου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, από την ελληνική πρεσβεία στο Λίβανο.

Σε μια ιστορική περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπου τα δικαιώματα των Παλαιστινίων καταπατούνται στο σύνολο τους, από το αναφαίρετο – αλλά καθημερινά αφαιρούμενο στη Γάζα – δικαίωμα στη ζωή μέχρι και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του λαού της, η ελληνική κυβέρνηση έχει επιλέξει την στήριξη του καθεστώτος απαρτχάιντ του Ισραήλ και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η απόρριψη του αιτήματος του συναδέλφου, να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Συνέδριο στη μνήμη της αγωνίστριας δικηγόρου Εbru Timtik που πραγματοποιείται στην Αθήνα μεταξύ 5-7 Απριλίου, σχετίζεται με την προσπάθεια πολιτικής απομόνωσης των Παλαιστίνιων αγωνιστών και υπερασπιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και, παράλληλα, της συγκάλυψης της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη με κάθε μέσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή