Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Εκεχειρία τώρα! Να σταματήσει το γενοκτονικό έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα (κάλεσμα για συγκέντρωση 13/1)

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΤΩΡΑ! – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ (ΕΠΔΑ, 12/1/2024)

Η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο καταγγελίας του συνεχιζόμενου εγκλήματος σε βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από το κράτος του Ισραήλ το Σάββατο 13 Γενάρη στην Αθήνα.

Η μαζική απαίτηση για άμεση ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ, ειδικά τώρα που το Ισραήλ λογοδοτεί για πράξεις γενοκτονίας ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης με πρωτοβουλία της Νότιας Αφρικής.

Η επίμονη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού αποδεικνύει ότι ακόμα και ο ισχυρότερος στρατός δεν μπορεί να νικήσει τη θέληση για ελευθερία.

Η ειρήνη στην περιοχή, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα και θρήσκευμα, θα έρθει μόνο με δικαιοσύνη: και αυτό σημαίνει τη λήξη της κατοχής και την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους.

Για να επικρατήσει το δίκαιο, θα χρειαστεί η μαζική συμπαράσταση και κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης κατά των εγκλημάτων του Ισραήλ.

Ενώνουμε τις φωνές με τα αντιπολεμικά κινήματα που θα διαδηλώσουν σε όλον τον κόσμο το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Να σταματήσουμε την περιφερειακή κλιμάκωση του πολέμου με την επέμβαση των ΗΠΑ κατά της Υεμένης και κάθε συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Συμμετέχουμε και καλούμε στη συγκέντρωση στην Αθήνα, Σάββατο 13/1, 14:00, πάρκο Ελευθερίας (μετρό Μέγαρο Μουσικής) και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή