Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Αλλαγή των συμβούλων της Εναλλακτικής Παρέμβασης στο ΔΣ του ΔΣΑ

Αλλαγή των συμβούλων της Εναλλακτικής Παρέμβασης στο ΔΣ του ΔΣΑ

Όπως ανακοινώθηκε στην από 24/1/2023 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι σύμβουλοι που εξελέγησαν με την παράταξη “Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή” υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Στην επιστολή τους προς τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΔΣΑ, οι σύμβουλοι Θανάσης Καμπαγιάννης και Δημήτρης Σαραφιανός σημειώνουν:

«Εχει συμπληρωθεί ένας χρονος από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Συμφωνα με την πάγια θέση της παράταξής μας για εναλλαγή στη θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, υποβάλλουμε την παραίτησή μας από το ΔΣ.

Είμαστε σίγουροι ότι η παράταξή μας θα εκπροσωπηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους συναδέλφους Θοδωρή Συμεωνίδη και Αγγελική Σεραφείμ.

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες εκφράζουμε προς εσάς, τον κ. Διευθυντή και το προσωπικό του ΔΣΑ τις ευχαριστίες μας για την όλη συνεργασία».

Τις θέσεις των συμβούλων καταλαμβάνουν οι – ήδη διατελέσαντες σύμβουλοι σε προηγούμενες θητείες – δικηγόροι Αγγελική Σεραφείμ και Θοδωρής Συμεωνίδης, που ήταν οι αμέσως επόμενοι σε ψήφους στον συνδυασμό της Εναλλακτικής Παρέμβασης κατά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή