Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣΑ με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣΑ με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ.Α., αποτελούμενης από τον Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Ανδρέα Κουτσόλαμπρο και τον σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θανάση Καμπαγιάννη με το Σωματείο Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης).

Την αντιπροσωπεία του Σωματείου αποτελούσαν ο Πρόεδρός του κ. Γιώργος Αρχοντόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Χατζησάρρος και ο γραμματέας κ. Γιάννης Μήτζιας. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα πλαίσια κύκλου ενημερώσεων που πραγματοποιεί το Σωματείο με αφορμή την έκδοση των αποφάσεων 190/2022 και 191/2022 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνουν ως αντίθετη στο Σύνταγμα την ένταξη των δημοσίων επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Υπερταμείο, και την συνεπαγόμενη ανάγκη συμμόρφωσης της κυβέρνησης προς αυτές.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου βρίσκονται στην Αθήνα στα πλαίσια της συζήτησης αίτησης συμμόρφωσης της Διοίκησης κατ’ ά. 1 ν. 3068/2002 ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι εκπρόσωποι του ΔΣ επιφυλάχθηκαν να ενημερώσουν σχετικά το ΔΣ του Δ.Σ.Α. για το θέμα.

Το δελτίο τύπου στον ιστότοπο του ΔΣΑ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή