Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Ενημέρωση από συνεδρίαση ΔΣ ΔΣΑ, 23/5/2022

Ενημέρωση από συνεδρίαση ΔΣ ΔΣΑ, 23/5/2022

Πραγματοποιήθηκε χτες στην κεντρική αίθουσα εκδηλωσεων του ΔΣΑ η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με θέμα την εκλογή προεδρείου.

Η συγκρότηση του Προεδρείου καθυστέρησε επί πολλούς μήνες, καθώς υπήρξε δυστοκία στη συγκρότηση πλειοψηφίας για την πλήρωση όλων των θέσεων.

Την θέση του ενός Αντιπροέδρου κατέλαβε ο σ. Αν. Κουτσόλαμπρος με 21 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά.

Την θέση του έτερου Αντιπροέδρου κατέλαβε ο σ. Αλ. Μαντζούτσος. Για την θέση αυτή, υπήρξαν δύο υποψηφιότητες, η μία του σ. Αλ. Μαντζούτσου που έλαβε 13 ψήφους και η άλλη του σ. Ι. Κάπου που έλαβε 6 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 5 λευκά.

Την θέση του Γ. Γραμματέα κατέλαβε ο σ. Χρ. Κακλαμάνης με 17 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 7 λευκά.

Την θέση του ταμία κατέλαβε ο σ. Κ. Καρέτσος με 17 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 7 λευκά.

Οι σύμβουλοι της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορικής Ανατροπής ψήφισαν λευκό.

Κατ’ ουσίαν, το προεδρείο συγκρότησαν οι τρεις συνδυασμοί (Βερβεσός, Καλαντζόπουλος, Κονδύλης) με την συνεργασία του συνδυασμού του Αλ. Μαντζούτσου.

Δεν συμμετέχει δηλαδή στο προεδρείο ο συνδυασμός Σύμπραξη (σ. Μαρινέτα Γούναρη και σύμβουλοι Ι. Κάπος και Χρ. Μαρινάκη) που είχε κατέλθει χωρίς επικεφαλής πρόεδρο, αλλά συνεργαζόταν με τη διοίκηση Βερβεσού στο προηγούμενο προεδρείο με τη σ. Γούναρη στη θέση του ταμία.

Το πολιτικό συμπέρασμα της εκλογικής διαδικασίας είναι πως, αν και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Δ. Βερβεσός εμφανιζόταν προεκλογικά ως πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, το Προεδρείο που συγκροτήθηκε έχει σαφέστατα πρόσημο πλησίον του ΠΑΣΟΚ, με τα κεντροδεξιά σχήματα (πλην Αλ. Μαντζούτσου) να αποκλείονται από τη διοίκηση.

Απών από τη διαδικασία εκλογής ήταν ο σύμβουλος του Ενιαίου Ψηφοδελτίου Θωμάς Καμενόπουλος.

Θ. Καμπαγιάννης, Δ. Σαραφιανός, σύμβουλοι ΔΣ ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή