Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Με μεγάλη επιτυχία το πάρτυ της Εναλλακτικής: Δυναμώνει το ρεύμα της ανατροπής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ της «Εναλλακτικής Παρέμβασης-Δικηγορικής Ανατροπής» την Πέμπτη 21/10 στο Blind Beggar!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους που βρέθηκαν εκεί. Η ανθρώπινη επικοινωνία, που τόσο μας έλειψε στη διάρκεια της πανδημίας, δεν υποκαθίσταται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οθόνη του υπολογιστή. Για εμάς, ήταν σημαντική όχι μόνο η συμβολή όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προκειμένου να καλύψουμε τα οικονομικά έξοδα της εκλογικής μας μάχης, αλλά περισσότερο η τόσο μαζική διάθεση να κάνουμε αυτές τις εκλογές διαφορετικές από τις προηγούμενες: να εμφανιστεί δυναμικά στις ερχόμενες εκλογές του ΔΣΑ το ριζοσπαστικό ρεύμα που εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών δικηγόρων.

Συνεχίζουμε δυνατά με τις δραστηριότητες και τις επόμενες εκδηλώσεις της Εναλλακτικής για τα δικαιώματα και τις γυναίκες, για μια δικηγορία που να μας κάνει ατομικά αξιοπρεπείς και συλλογικά υπερήφανους. Στις 28-29 Νοέμβρη, στηρίζουμε Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή με υποψήφιο πρόεδρο τον Θανάση Καμπαγιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή