Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζόμενων στη ΔΕΗ

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (οδός Χαλκοκονδύλη) απεργιακή συγκέντρωση των εργαζόμενων της ΔΕΗ στην Αθήνα, για να μην περάσει το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Δήλωση του Θανάση Καμπαγιάννη, πρ. συμβούλου στο ΔΣ του ΔΣΑ και υποψήφιου προέδρου ΔΣΑ με την «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή»:

«Είμαστε σήμερα στο πλευρό των εργαζόμενων της ΔΕΗ που παλεύουν ενάντια στη μεγάλη ληστεία, που παλεύουν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού. Είναι μια ληστεία σε βάρος των κόπων χιλιάδων εργαζόμενων που κράτησαν τη ΔΕΗ όρθια, πολλές φορές με κόστος την ίδια τους τη ζωή. Είναι μια ληστεία σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που πλήρωσαν τη ΔΕΗ μέσα από τη φορολογία τους. Είναι μια ληστεία που θα έχει ως συνέπεια την αύξηση της ενεργειακής φτώχειας και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος ή τη μείωση της ρύπανσης. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, ενάντια στο ξεπούλημα του φιλέτου της ΔΕΗ, που είναι σκάνδαλο από μόνο της, αλλά την ίδια στιγμή έχει και την οσμή σκανδάλου με τις υπόνοιες χειραγώγησης της μετοχής της. Είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους μέχρι τη νίκη».

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή