23 Φεβρουαρίου 2020
 
 
σελίδα υποδοχής
ταυτότητα
αρχείο υλικών
θέσεις - απόψεις
έμμισθοι συνεργάτες   και ασκούμενοι
εισηγήσεις ημερίδαςσυνδικαλιστική   επικαιρότητα
πολιτική επικαιρότητα
ημερολόγιο
σύνδεσμοι
επικοινωνίαΣυμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε το μηνιαίο newsletter:
rss

πολιτική επικαιρότητα - Ιανουάριος 2014

στείλτε αυτή τη σελίδα εκτύπωση

22 Ιανουαρίου 2014

εκτύπωση του άρθρου pdf
   ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1/14, 6 μ.μ. -ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 22/1/14, 9 π.μ. -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΣ 67, ΤΡΙΤΗ 28/1/14, 1 μ.μ.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 /1/14, ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 22/1/14, 9 π.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΣ 67, ΤΡΙΤΗ 28/1/14, 1 μ.μ.

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες, νέοι και νέες

Το αυταρχικό μαστίγιο που κρατά στα χέρια της η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους τροικανούς επιτρόπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, σφυρίζει όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο στυγνά πάνω από τους εργαζόμενους  και νέους που αγωνίζονται συλλογικά, αλλά και πάνω από κάθε ξεχωριστό κεφάλι που σηκώνεται για να προασπίσει το μισθό, τη θέση εργασίας, τον ελεύθερο χρόνο, τη σύνταξη, το εισόδημα, τη δημόσια παιδεία και υγεία, το σπίτι, το μαγαζί, το χωράφι και το περιβάλλον από το τσεκούρι των μνημονίων. Σε μια εποχή πρωτόγνωρου κοινωνικού πλούτου, ο νέος εργασιακός μεσαίωνας των αγορών, των τραπεζιτών, των πολυεθνικών μονοπωλιακών ομίλων, σέρνει μαζί του μια σύγχρονη απολυταρχία που ρίχνει βαριά τη σκιά της στις παλιές ιστορικές κατακτήσεις και στις νέες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού για δημοκρατία και ελευθερία. Στη χώρα μας, ο αντιδημοκρατικός κυβερνητικός παροξυσμός φτάνει σε σημείο κορύφωσης:

  • Αφού εξαπέλυσαν χημικό πόλεμο με τις ορδές των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ κατά των εργατικών λαϊκών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, στις πλατείες, στις Σκουριές, στους υπό διαθεσιμότητα καθηγητές, στους σχολικούς φύλακες και αλλού, κι αφού κατήργησαν το πανεπιστημιακό άσυλο κι εφάρμοσαν τη βιομηχανία των «προληπτικών» προσαγωγών φοιτητών, έφτασαν στο αποκορύφωμα της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων κατά της ελληνικής Προεδρείας και της ΕΕ με χουντικής έμπνευσης διάταγμα. Συνέλαβαν και δικάζουν τον καθηγητή Παύλο Αντωνόπουλο, για «συμμετοχή σε παράνομη συγκέντρωση» την οποία απαγόρευσε ο διευθυντής της ΓΑΔΑ, κατ’ εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Στη δίκη αυτή δικάζεται η συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία του συνέρχεσθαι και το δημοκρατικό αγωνιστικό φρόνημα.
  • Αφού συκοφάντησαν κι έσπασαν με τα ΜΑΤ μαχητικές απεργίες, όπως στην Ελληνική Χαλυβουργία, απέλυσαν ή απείλησαν με απόλυση αγωνιστές συνδικαλιστές και εργαζόμενους, όπως στους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ, κι αφού καταδίκασαν σχεδόν κάθε απεργία ως «παράνομη και καταχρηστική», σέρνουν στα δικαστήρια τους χαλυβουργούς και ολόκληρη την ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, εφάρμοσαν και τη βιομηχανία των επιστρατεύσεων, όπως στην ΟΛΜΕ και τους ναυτικούς, με αποκορύφωμα την πολιτική επιστράτευση διαρκείας επί ένα χρόνο των εργαζομένων στο Μετρό.
  • Αφού έστησαν ένα αντιδημοκρατικό νομικό, ελληνικό και ευρωπαϊκό οπλοστάσιο στο όνομα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας», εφαρμόζουν την τηλεοπτική και επικοινωνιακή τρομοκρατία ενάντια σε κάθε πολιτική και κοινωνική δύναμη και φωνή που εναντιώνεται στην πολιτική τους με τη συκοφαντία του «συνοδοιπόρου της τρομοκρατίας». Αποκορύφωμα η στοχοποίηση αγωνιστών, όπως ο συνταγματολόγος Δημ. Μπελαντής, που η ΝΔ έχει το θράσος να ζητά τη διαγραφή από το κόμμα του.
  • Κι αφού ανέχτηκαν, υπέθαλψαν και ενίσχυσαν τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή και τη δολοφονική εγκληματική δράση της, τώρα την αποστρατεύουν για να εκσυγχρονίσουν αποδεχόμενοι πλευρές της αντεργατικής, φασιστικής και ρατσιστικής πολιτικής της, αφήνοντας στο απυρόβλητο επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μιντιάρχες και τις διασυνδέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό, ενώ το φάντασμα της Ακροδεξιάς απλώνεται πάνω από όλη την Ευρώπη. Με το δόγμα των «δυο άκρων», η κυβέρνηση, ταυτίζοντας το λαϊκό ανυποχώρητο αγώνα με το νεοφασισμό, στρέφεται κατά του «εχθρού λαού».

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες,

Η μόνιμη προσφυγή της αντιδραστικής πολιτικής στην καταστολή είναι επίδειξη δύναμης αλλά δεν αποτελεί ένδειξη δύναμης της κυβέρνησης. Το μαστίγιο είναι απόδειξη αδυναμίας ενός συστήματος που σε εποχή βαθιάς κρίσης του δεν μπορεί να πείσει, δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το καρότο της συναίνεσης. Ωστόσο, η αδυναμία τους δεν σημαίνει ότι οι κυρίαρχοι γίνονται λιγότερο επικίνδυνοι. Χρειάζεται για αυτό να ορθώσουμε ένα ενωτικό μέτωπο πάλης για τις εργατικές λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα, ένα μέτωπο αλληλεγγύης και κοινής δράσης, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, σε κάθε κλάδο και εργαζόμενο που αγωνίζεται και διώκεται, για να νικήσει ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί.

Η τρομοκρατική, αυταρχική και κατασταλτική επιδρομή της κυβέρνησης και της τρόικα μπορεί να ανατραπεί!  Στην κατεύθυνση αυτή, διεκδικούμε κι απαιτούμε άμεσα από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και από κάθε κυβέρνηση, από τη δικαστική εξουσία και το μιντιακό κατεστημένο:

  • Την αθώωση του Παύλου Αντωνόπουλου. Την παραίτηση του αστυνομικού διευθυντή της ΓΑΔΑ Κ. Μαχαιρίνα και του υπουργού Προ.Πο. Ν. Δένδια ως άμεσα υπεύθυνων για τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων. Την κατάργηση κάθε νόμου και αστυνομικής πρακτικής που απαγορεύει ή περιστέλλει το δικαίωμα στην ελεύθερη συγκέντρωση και διαδήλωση. Την κατάργηση των χημικών, της οπλοφορίας κατά των λαϊκών διαδηλώσεων και τη διάλυση των ΜΑΤ και των ομάδων ΔΙΑΣ. Την επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου.
  • Την άρση της επιστράτευσης των εργαζόμενων στο μετρό, την κατάργηση των νόμων που επιτρέπουν την επιστράτευση και κάθε νόμου που περιστέλλει το δικαίωμα στην απεργία. Το σταμάτημα της δικαστικής βιομηχανίας κατά των απεργιών. Την άρση των πειθαρχικών και δικαστικών διώξεων κατά των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.
  • Την ανάκληση των συκοφαντικών στοχοποιήσεων πολιτικών δυνάμεων και αγωνιστών από τη ΝΔ και τα αντίστοιχα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, την κατάργηση των ελληνικών και ευρωπαϊκών τρομονόμων, που βαφτίζουν «τρομοκρατία» το μαχητικό λαϊκό κίνημα.
  • Την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής και του ρατσισμού με την πλήρη πολιτική απομόνωση και άμεση σύλληψη, παραπομπή σε δίκη και παραδειγματική τιμωρία όλων των εγκληματιών και δολοφόνων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και των συνεργατών τους σε αστυνομία, στρατό, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματίες χορηγούς της.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας δημοκρατικών αντιφασιστικών κινήσεων, συνδικάτων και λαϊκών φορέων

 
   
   
   
   
10 Ιανουαρίου 2014

εκτύπωση του άρθρου pdf
   Ανακοίνωση για την απαγόρευση της πορείας (8/1/2014) με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε.


 

 

 

 

ANAKOINΩΣΗ

 

Η  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ δηλώνει την απόλυτη αντίθεση της στην σημερινή ανακοίνωση του Γ.Α.Δ.Α., με την οποία απαγορεύεται η εξαγγελθείσα για την 8/1 πορεία που καλούν δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ) με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από τη χώρα για το πρώτο εξάμηνο του 2014. Η με κυβερνητική εντολή απαγόρευση της πορείας και κυρίως η δικαιολόγηση της στη σχετική ανακοίνωση, με εύγλωττο τρόπο δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι αυτής της αντιδημοκρατικής – αυταρχικής επιλογής.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής απαγορεύει τη διαδήλωση διότι αυτή καλείται «ενάντια στον σκοπό» των  εκδηλώσεων ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, διότι «είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια»,  διότι «σύμφωνα με τις εξαγγελίες των διοργανωτών και τις πληροφορίες των υπηρεσιών επιδιώκουν να  εκφράσουν την αντίθεσή τους» στην ελληνική προεδρία και τέλος διότι ο «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, λόγω της εκτιμώμενης συμμετοχής μεγάλου αριθμού πολιτών σε αυτές»!!.

Πραγματικός στόχος είναι η πάταξη κάθε ιδέας αλλά και δράσης που θα κινείται εκτός του καταστροφικού για τους εργαζόμενους και το λαό πλαισίου πολιτικής της Ε.Ε., του ευρώ, του Δ.Ν.Τ., των πολυεθνικών και των κυβερνήσεών τους. Όλοι αυτοί που επί τέσσερα χρόνια με συστηματικό τρόπο μας οδηγούν στην κοινωνική οπισθοδρόμηση και αναιρούν με την πολιτική τους κάθε έννοια δικαιώματος δεν μπορούν παρά να συνοδεύουν τη βάρβαρη πολιτική τους με ένα παροξυσμό αυταρχισμού και αντιδημοκρατικού κατήφορου, να διαμορφώνουν ένα πλαίσιο ολοκληρωτικής αντίληψης βάζοντας στο «γύψο» ακόμα και τα βασικότερα αστικοδημοκρατικά δικαιώματα.

Η Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας θα διαδηλώσει σήμερα και  καλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε θύμα της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων, κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο, κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα που αντιστρατεύεται την πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της Ε.Ε. να διαδηλώσει την Τετάρτη 8/1 στις 6.μ.μ. στα Προπύλαια, σπάζοντας έμπρακτα και τη «χουντικής» έμπνευσης κατάργηση του δικαιώματος στη διαδήλωση και στον αγώνα. Καλεί επίσης το Δ.Σ.Α. και όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, κάθε κοινωνική – πολιτική συλλογικότητα και οργάνωση που προασπίζεται το δημοκρατικό πολίτευμα να εκφράσει με δημόσιο και έμπρακτο τρόπο την καταδίκη του στην  απαγόρευση της συγκέντρωσης και πορείας της 8/1.

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 

           

 

 
   
   
   
   
10 Ιανουαρίου 2014

εκτύπωση του άρθρου pdf
   Ανακοίνωση στήριξης στο συνάδελφο Δημήτρη Μπελαντή


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΑΝΤΗ

 

 Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα και την κυβέρνησή της, ο Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε το νέο του ρόλο με έναν οχετό αυταρχισμού απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό κι απέναντι στους πολτικούς του αντιπάλους: την Αριστερά, χαράσσοντας παράλληλα και τη βασική προεκλογική γραμμή του κόμματός του, καταστολή και λάσπη.

Μέσα σε δύο μόλις μέρες, ο «φρουρός της μνημονιακής νομιμότητας», η Ελληνική Αστυνομία, συλλαμβάνει παντελώς αναιτιολόγητα, εκδικητικά, εκβιαστικά και παράνομα τον υπόδικο (και όχι καταδικασμένο) Κ.Σακκά που  τάχα παραβίασε τους περιοριστικούς του όρους επειδή ένα βράδυ δεν κοιμήθηκε στο σπίτι τη διεύθυνση του οποίου έχει δηλώσει ως κατοικία του. Φυσικά, το αυτόφωρο δικαστήριο στο οποίο ο Κ.Σακκάς παραπέμφθηκε τον αθώωσε πανηγυρικά. Επίσης,  απαγόρευσε για πρώτη φορά από την Ολυμπιάδα ακόμη και τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην Ε.Ε. και διέλυσε με τα ΜΑΤ  απ’ αρχής την προσπάθεια αυτή να πραγματοποιηθεί και συνέλαβε ακόμη έναν συναγωνιστή επειδή, άκουσον άκουσον, η συνέντευξη τύπου στην οποία θα προέβαινε, ήταν «απαγορευμένη». Ο αντιδημοκρατικός όμως κατήφορος δεν σταματά εκεί.

Με αφορμή την επιλογή του Χρ.Ξηρού να μην επιστρέψει στη φυλακή μετά την νόμιμη άδεια που έλαβε, βρήκε ευκαιρία το επιτελείο της κρατικής τρομοκρατίας να επιτεθεί με τον πλέον χυδαίο, αντιδραστικό και λαϊκίστικο τρόπο στον συνάδελφο και σύντροφο Δημήτρη Μπελαντή, επειδή τόλμησε να είναι μέλος του ηγετικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας υπάρξει υπερασπιστής «τρομοκρατών»! Επιχείρησε η ίδια η Ν.Δ. από το επίσημο σάιτ της να κατασυκοφαντήσει έναν συνάδελφο που  έχει δώσει εδώ και δεκαετίες τεράστιους αγώνες, τόσο με την επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και με τις δημόσιες πολιτικές του παρεμβάσεις και επιλογές, και ως Συμβούλου του Δ.Σ.Α. μέσα από τις γραμμές και της Εναλλακτικής Παρέμβασης στο παρελθόν, υπερασπιζόμενος  δημοκρατικά κεκτημένα και δικαιώματα δεκαετιών, που ανάγονται ακόμη και στα διδάγματα του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και αφορούν την δικαιοσύνη και τη δικαστηριακή πρακτική και αλλά και το σύγχρονο δίκαιο γενικότερα. Η εργασία του έχει αποτελέσει ορόσημο ενάντια στο σύνολο των αντιδραστικών νομοθετικών κατασκευασμάτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη που αφορούν στην καταπολέμηση της «τρομοκρατίας» και η υπερασπιστική  του δράση  οδηγό για κάθε συνάδελφο. Αντιστάθηκε από τη σκοπιά του νομικού στον οδοστρωτήρα δικονομικών και ουσιαστικών παρανομιών της Αστυνομίας και των δικαστικών λειτουργών στις δίκες της «17Ν» και με αυτή την αφορμή στοχοποιείται τώρα από τη ΝΔ.

Στο πρόσωπο του συναδέλφου Δημήτρη Μπελαντή στοχοποιείται και καταδικάζεται από τους ταγούς των μνημονίων και του αυταρχισμού κάθε συνάδελφος που δεν επιλέγει να σιωπήσει απέναντι  στις καθημερινές παραβιάσεις στοιχειωδών ανθρώπινων και δημοκρατικών δικαιωμάτων από πλευράς των αστυνομικών και δικαστικών λειτουργών.

Η επίθεση αυτή στον Δημήτρη Μπελαντή δείχνει το δρόμο για έναν ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό όχι απλώς στην άσκηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, αλλά ακόμη και στην υπεράσπισή τους από τους νομικούς, καθώς  συρρικνώνει ακόμη περισσότερα τα όρια της «νόμιμης» έκφρασης των δικαιωμάτων αυτών που θυσιάζονται στο βωμό της υπέρβασης της κρίσης προς όφελος των εγχώριων και ξένων καπιταλιστών και του κρατικού αυταρχισμού, ενώ προωθεί με σαφή τρόπο ένα νομικό σκεπτικό ταύτισης  του δικηγόρου-υπερασπιστή με τον υπερασπιζόμενο-κατηγορούμενο ως προς τις πολιτικές τους απόψεις, τις πράξεις και την «νομιμότητά» τους. Για την κυβέρνηση και την αστυνομία δεν είναι μακριά η γνωστή πρακτική των τουρκικών αρχών (είναι γνωστές οι αγαστές σχέσεις ελληνικής και τουρκικής αστυνομίας στην παραβίαση των δικαιωμάτων των αιτούντων και εχόντων πολιτικό άσυλο), οι οποίες έχουν φυλακίσει και βασανίζουν για μήνες και χρόνια δεκάδες δικηγόρους επειδή «τόλμησαν» να υπερασπιστούν Κούρδους ή Τούρκους κατηγορούμενους με τον αντίστοιχο «αντιτρομοκρατικό» νόμο. Και φυσικά, την ίδια στιγμή εξαγγέλλεται η ακόμη μεγαλύτερη σκλήρυνση του ήδη αυταρχικού πλαισίου κράτησης των καταδικασμένων με τον τρομονόμο.

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΑΝΤΗ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ