Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Αστέρας Ευελπίδων – Παλαιστινιακή Παροικία: Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την Παλαιστίνη (Κυριακή 20/10, 4μμ, Ακαδημία Πλάτωνος)

Αστέρας Ευελπίδων – Παλαιστινιακή Παροικία: Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την Παλαιστίνη (Κυριακή 20/10, 4μμ, Ακαδημία Πλάτωνος)

Αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα από τη σελίδα της δικηγορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Ευελπίδων F.C. για τον φιλικό αγώνα με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας:

Την Κυριακή 20/10 στις 16.00 σας περιμένουμε όλες και όλους στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος για την διοργάνωση φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό, μεταξύ της ομάδας μας και αυτής της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος.

Έχει περάσει ήδη 1 χρόνος από την έναρξη της γενοκτονίας σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Αυτές τις εβδομάδες βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα κορύφωση των εγκληματικών σχεδιασμών του κράτους του Ισραήλ, που επιχειρεί τη γενίκευση του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το Ισραήλ έχει διευρύνει την επεκτατική πολιτική του και εις βάρος του Λιβανέζικου λαού, με την στήριξη των ΗΠΑ, της Βρετανίας, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Οι τουλάχιστον 42.000 νεκροί Παλαιστίνιοι-ες (εκ των οποίων 13.000 νεκρά παιδιά) και οι 75.000 τόνοι βομβών, αποδεικνύουν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο την γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ που εδώ και 75 χρόνια αποικεί, σκοτώνει, βασανίζει, εκτοπίζει τον Παλαιστινιακό λαό, όπως έχει αναγνωρίσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Ως Αστέρας Ευελπίδων απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού και όλων των λαών της περιοχής, την εφαρμογή του από 18 Σεπτεμβρίου ψηφίσματος της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ υπέρ του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής στα Παλαιστινιακά εδάφη και την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης. Απαιτούμε η Ελλάδα να μην έχει καμία συμμετοχή στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, με τον οποίο είμαστε μαζί και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!

Το event στο fb εδώ: https://www.facebook.com/events/535126906119150/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή