Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Αποχαιρετισμός στη συναδέλφισσα και συντρόφισσα Άσπα Κωνσταντινίδου

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της συναδέλφισσας και συντρόφισσάς μας Άσπας Κωνσταντινίδου. Η Άσπα τίμησε με την παρουσία της και την ενεργό δράση της την Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας, της οποίας υπήρξε και υποψήφια σύμβουλος. Συμμετείχε ενεργά στην ομάδα δικηγόρων για τα δικαιώματα των μεταναστών και προσφύγων, καθώς και σε αντίστοιχες κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων διαδηλωτών. Η Άσπα, ως πνεύμα ανησυχίας και αμφισβήτησης, ασχολήθηκε με την τέχνη. Είχε σπουδάσει στη Σχολή Σταυράκου και έχει συγγράψει και λογοτεχνικά βιβλία. Η Άσπα ήταν ένας έντιμος, γελαστός, αντισυμβατικός άνθρωπος που, παρά τις δυσκολίες που βίωνε, μπορούσε να απολαμβάνει την ζωή.

Ευχόμαστε κουράγιο στους οικείους της και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στους ίδιους δρόμους που μαζί της περπατήσαμε.

Η κηδεία της αγαπημένης συναδέλφισσας και συντρόφισσάς μας Άσπας Κωνσταντινίδου θα γινει την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη:  στις 9πμ η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβα στην Πλάκα και, στη συνέχεια, στις 12:30μμ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Σχιστό.

Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει οικονομικά στα έξοδα της κηδείας και σε κάποιες άμεσες ανάγκες, μπορεί να καταθέσει τη συμβολή του στον τραπεζικό λογαριασμό:

ΙΒΑΝ: GR7701101330000013300411066,

Εθνική Τράπεζα

(Αμανατιδου Θεοδώρα),

Κιν: +30 694 542 6133.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή