Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Τιμή στον μαχόμενο υπερασπιστή δικηγόρο Σπύρο Φυτράκη

Τιμή στον μαχόμενο υπερασπιστή δικηγόρο Σπύρο Φυτράκη (ΕΠΔΑ, 21/6/2024)

Η Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του δικηγόρου Σπύρου Φυτράκη, μιας εμβληματικής μορφής της μαχόμενης ριζοσπαστικής δικηγορίας. Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του Κώστα Παπαδάκη που αποδίδει τιμές στον συνάδελφό μας, με την υπόσχεση να βαδίσουμε στα χνάρια του.

“Μια εμβληματική μορφή της ριζοσπαστικής υπερασπιστικής αριστερής δικηγορίας πέρασε σήμερα στην ιστορια. Ο Σπυρος Φυτράκης μας κληροδοτεί εναν σπουδαίο απολογισμό ηρωικών δικών που απάλλαξαν εκατοντάδες αγωνιστές απο αστυνομικές και πολιτικές σκευωρίες. Διδαξε για δεκαετιες την αντισταση στον κρατικο αυταρχισμο και τις δικαστικες αυθαιρεσιες με αγωνες μεσα και εξω απο τα δικαστηρια. Μια λαμπρη σελιδα στο βιβλιο των αγωνιστων δικηγορων θα γραφει για παντα τη συνεισφορα του. Δοξα και τιμη σε εκεινον, δυναμη και παρηγορια στους δικους του και ιδιως την κορη του, τη Λυδια. Για οσους προσπαθουμε να βαδισουμε στα χναρια του η συγκινηση ειναι απεριγραπτη γιατι η απωλεια ενος δικηγορικου μας προγονου δεν ξεπερνιεται. Θα τον τιμησουμε οπως του αξιζε. Αθανατος!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή