Η Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ

Νοέμβριος 2021

Ημερομηνία:

Μοιραστείτε:

Η Εναλλακτική Παρέμβαση παρούσα στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις

Η Εναλλακτική Παρέμβασή συμμετείχε με πανό στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις της Πέμπτης 7/10 και του Σαββάτου 9/10 για τον έναν χρόνο από την ιστορική καταδικαστική απόφαση της δίκης της ΧΑ. Το βασικό μας μήνυμα αποτυπωνόταν στο σύνθημα του πανό: «Οι δικηγόροι μαζί με τον λαό – Μαζικός αγώνας ενάντια στο φασισμό».

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με κλομπ και χημικά, το Σάββατο 9/10, σε ειρηνικούς διαδηλωτές και προσφύγισσες μωρομάνες. Η κυβέρνηση και ο νέος Υπουργός Θεοδωρικάκος προσπαθούν να νεκραναστήσουν τον καταργημένο στην πράξη νόμο Χρυσοχοϊδη για τις διαδηλώσεις.

Ο τσαμπουκάς της βίας και του αυταρχισμού έσπασε στον δρόμο: η πορεία έγινε κανονικά, η κυκλοφορία διακόπηκε καθώς οι διαδηλωτές κατέλαβαν όλη τη Σταδίου και το Σύνταγμα, τα αντιφασιστικά συνθήματα ακούστηκαν δυνατά.

Ο νομικός κόσμος θα είναι πρωτοπόρος και παρών απέναντι σε κάθε αυταρχική πρόκληση της κυβέρνησης και θα υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/enallaktikh/posts/1316059858852228

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημοφιλή